Κακοκαιρία Gaia: Προβλήματα στη Δυτική Ελλάδα – Υποχώρηση των φαινομένων από το βράδυ

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και σφοδροί άνεμοι πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. - Τα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν από το βράδυ.

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και σφοδροί άνεμοι πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να υποχωρήσουν από το βράδυ. Τα πιο σημαντικά προβλήματα καταγράφονται στη Δυτική Ελλάδα. Η πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι τώρα σχεδόν 100 κλήσεις σε όλη την επικράτεια, κατά κύριο λόγο για κοπές δέντρων.

 

Πτώσεις δέντρων, μικρές ζημιές σε πρόχειρες σταβλικές εγκαταστάσεις, καταπτώσεις πετρών και φερτών υλικών στο οδικό δίκτυο και διακοπές σε διάφορες περιοχές είναι τα προβλήματα που δημιούργησε μέχρι στιγμής στην Ήπειρο η κακοκαιρία. Τα προβλήματα εκδηλώθηκαν στο σύνολό τους αργά το βράδυ εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν. Προσωρινά έκλεισαν η παλιά εθνική οδός Ιωαννίνων – Άρτας και η παλιά εθνική Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας.

Τα φαινόμενα έχουν περάσει πλέον στα κεντρικά και νότια της χώρας όπως και στα νησιά του Αιγαίου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ισχυρές βροχές σε περιοχές των Κυκλάδων, στην Κρήτη, στην Πελοπόννησο και σε κάποια νησιά του Βόρειου Αιγαίου. Το φαινόμενο καθώς κινείται προς τα ανατολικά αρχίζει και εξασθενεί.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More