Θεσσαλονίκη: Στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης.

 

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης του Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου 424, στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Χαρδαλιάς ολοκληρώνει σήμερα τις επισκέψεις του σε σχηματισμούς, υπηρεσίες και μονάδες στις περιοχές ευθύνης των Γ’ και Δ’ Σωμάτων Στρατού σε Μακεδονία και Θράκη που πραγματοποιεί από την Κυριακή. Ο ΥΦΕΘΑ θα μεταβεί και στο Πεδίο Βολής Αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης, όπου θα παρακολουθήσει άσκηση μικρής κλίμακας με βολές αρμάτων Leopard 2A6ΗΕL και Toma Marder 1A3, μονάδων της ΧXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Αεροπορικό Απόσπασμα στη Χρυσούπολη Καβάλας και στην έδρα της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στην Καβάλα.

Ακόμη, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κατά τόπους δημάρχους και εκπροσώπους της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More