Ξεκινούν αύριο «εορταστικό καλάθι» και «καλάθι του Αϊ-Βασίλη» – Ποια προϊόντα περιλαμβάνονται

Το «καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιλαμβάνει τρόφιμα για τα τραπέζια των εορτών, ενώ αυτό του «Αη Βασίλη» θα έχει παιχνίδια.

 

 

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινούνται αγορά και καταναλωτές με τις εμπορικές επιχειρήσεις να προετοιμάζονται για μια γιορτινή «ανάσα» ρευστότητας και τους καταναλωτές να γίνονται κυνηγοί προσφορών καθώς οι ανατιμήσεις σε σειρά βασικών αγαθών και υπηρεσιών και το περιορισμένο διαθέσιμο εισόδημα θα περιορίσουν σημαντικά τη χριστουγεννιάτικη δαπάνη.

Έτσι, από αύριο Τετάρτη μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου 2022, στον χορό των εορταστικών προσφορών μπαίνουν οι επιχειρήσεις που πουλάνε παιδικά παιχνίδια με 10 κατηγορίες παιχνιδιών που περιλαμβάνονται στο «καλάθι του Αη Βασίλη».

Ειδικότερα, στα παιχνίδια περιλαμβάνονται: επιτραπέζια παζλ, παιχνίδια κούκλες και άλλα αξεσουάρ, βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών με τουβλάκια, αθλητικά παιχνίδια μπάλες κτλ., λούτρινα παιχνίδια, μουσικά παιχνίδια, τηλεκατευθυνόμενα και ηλεκτρικά παιχνίδια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More