Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕύα Καϊλή: Δηλώνει αθώα για το Qatar Gate μέσω του δικηγόρου της,...

Εύα Καϊλή: Δηλώνει αθώα για το Qatar Gate μέσω του δικηγόρου της, δεν έχει αλλάξει φυλακή

Αθώα δηλώνει, μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Εύα Καϊλή σχετικά με τις κατηγορίες για εμπλοκή της στο Qatargate.
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο Open, τόνισε ότι η Εύα Καϊλή δηλώνει αθώα και επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες που της προσάπτονται.
«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα. Δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ. Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα βρέθηκαν. Το μόνο που μπορώ να σας πω, γιατί μίλησα με την αδελφή της είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό σας το διαψεύδω ρητά, γιατί μου το είπε και η αδελφή της η κ. Μαγδαλένα Καϊλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τον πατέρα της Εύα Καϊλή, Αλέξανδρο Καϊλή διευκρίνισε ότι δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι από τις βελγικές αρχές κι ότι «είναι ελεύθερος, αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα», αλλά «όταν ένας πατέρας βλέπει το παιδί του σε τόσο δύσκολη θέση μένει δίπλα του».
O κ. Δημητρακόπουλος έκανε ανάλογες δηλώσεις και στον ΑΝΤ1. Αρχικά, ανέφερε πως είναι δικηγόρος τόσο της Εύας Καϊλή, όσο και της αδερφής της Μανταλένας και του πατέρα τους και χθες είχε επικοινωνία με τους δυο συναδέλφους του που χειρίζονται την υπόθεση στο Βέλγιο, εκ των οποίων ο ένας έχει ελληνική καταγωγή.
Υπογράμμισε ότι η προδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και στο Βέλγιο το απόρρητο της διαδικασίας τηρείται αυστηρά σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και για τον λόγο αυτό δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες, από αυτές των βελγικών Αρχών.
Ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε πως παρά τα όσα έχουν γραφεί, η κυρία Καϊλή παραμένει υπό κράτηση στις ίδιες φυλακές που μεταφέρθηκε αρχικά και αύριο θα απολογηθεί στην ανακρίτρια η οποία και θα λάβει την απόφαση για την προφυλάκιση της ή μη.
Στη συνέχεια, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι η κυρία Καϊλή επικοινώνησε χθες με την αδερφή της για 2 λεπτά περίπου που είναι το επιτρεπόμενο και μίλησε και με τον ίδιο αφού η αδερφή της Μανταλένα ήταν στο γραφείο της.
Όπως είπε, «η κυρία Καϊλή αντί να παίρνει κουράγιο από την αδερφή της, την εμψύχωνε» και τόνισε πως αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που τις αποδίδονται.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας