Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος: Επίσκεψη σε μονάδες των ΕΔ σε Κρήτη, Κάρπαθο,...

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρος: Επίσκεψη σε μονάδες των ΕΔ σε Κρήτη, Κάρπαθο, Μεγίστη

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κρήτη, στην Κάρπαθο και στο Νησιωτικό Σύμπλεγμα Μεγίστης, με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων και της έλευσης του Νέου Έτους, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό.

Συγκεκριμένα αντάλλαξε ευχές:
● Στην Γαύδο, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου της νήσου.
● Στο Καστέλλι Κρήτης, με τον Διοικητή και τα Πληρώματα των Μαχητικών Αεροσκαφών READINESS της 133 Σμηναρχίας Μάχης (133 ΣΜ).
● Στο Κυριαμάδι, με τον Διοικητή και το προσωπικό της Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης (ΠΝΒ ΚΥΡΙΑΜΑΔΙΟΥ), καθώς και με τον Κυβερνήτη τους Αξιωματικούς και το Πλήρωμα του Ταχέος Περιπολικού Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) ΡΙΤΣΟΣ.
● Στην Κάρπαθο, με τον Διοικητή και το προσωπικό της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ), του Αεροπορικού Αποσπάσματος (Α/Απ), του 9ου Σταθμού Αναφοράς (9ο ΣΑ) και του Ναυτικού Παρατηρητηρίου.
● Στην Ρω, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου της νήσου.
● Στην Μεγίστη, με τον Διοικητή και το προσωπικό της ΔΑΝ Μεγίστης, καθώς και με τον Κυβερνήτη τους Αξιωματικούς και το Πλήρωμα του ΤΠΚ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ.
Επίσης, εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις του Επιτηρητικού Φυλακίου στην Στρογγύλη, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και του Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγου Δημητρίου Χούπη.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στην σημασία της Στρογγύλης και του Νησιωτικού Συμπλέγματος Μεγίστης, καθώς και στο προσωπικό του Φυλακίου που επαγρυπνά και περιφρουρεί το εθνικό έδαφος στην πρώτη γραμμή Άμυνας της Ελλάδας με αίσθημα ευθύνης, υψηλό ηθικό και υπερηφάνεια. Επίσης, ευχαρίστησε όλους όσοι συνεισέφεραν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην ανέγερση των νέων εγκαταστάσεων του Επιτηρητικού Φυλακίου Στρογγύλης.

Τέλος και απευθυνόμενος γενικά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, εξήρε την αφοσίωσή του στο καθήκον και στην εκπλήρωση της Αποστολής του, του ευχήθηκε υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, και έδωσε εντολές και κατευθύνσεις για συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας