Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣυνάντηση ΠΣΑΤ, Ζαχαράκη για τον αθλητικό τουρισμό

Συνάντηση ΠΣΑΤ, Ζαχαράκη για τον αθλητικό τουρισμό

Συνάντηση με την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, είχε αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Την οποία στελέχωναν ο πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο β΄ αντιπρόεδρος Μάνος Σταραμόπουλος, η ταμίας Αγγελική Βύζικα, και το μέλος του Δ.Σ. Μάνος Χρυσός.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η συνεργασία των δύο πλευρών, σε δράσεις και διοργανώσεις που αφορούν στον αθλητικό τουρισμό. Έναν τομέα όπου το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ έχει δώσει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερο βάρος.

Η υφυπουργός Τουρισμού έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την έκδοση ενός οδηγού, από τον ΠΣΑΤ, που θα περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση αθλητικών και όχι μόνο εκδηλώσεων, κυρίως, στην Περιφέρεια.

Ακόμα, συζητήθηκαν ο θεσμός του Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ, που διοργανώνεται για 9η χρονιά, στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ στην Αρχαία Ολυμπία. Η επαναφορά του ιστορικού συνεδρίου αθλητικών συντακτών Ελλάδας-Κύπρου, το οποίο εφέτος θα διοργανώσει ο ΠΣΑΤ και θα είναι αφιερωμένο στα 70 χρόνια από την ίδρυσή του.

Επίσης, η προοπτική φιλοξενίας του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αθλητικών Συντακτών (AIPS), το 2023. Ο ΠΣΑΤ ζήτησε τη στήριξη και τη συνεργασία του υπουργείου Τουρισμού καθώς και του ΕΟΤ στις δραστηριότητες που εμπίπτουν στα πεδία τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας