Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤρία χρόνια gov.gr: Σε μεγάλα κέφια Μητσοτάκης, Πιερρακάκης, Λιβάνιος!

Τρία χρόνια gov.gr: Σε μεγάλα κέφια Μητσοτάκης, Πιερρακάκης, Λιβάνιος!

Σε… μεγάλα κέφια και με απολαυστικές ατάκες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Θεόδωρος Λιβάνιος κατά τη διάρκεια της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης για τα 3 χρόνια του gov.gr στο Μέγαρο Μουσικής, η οποία ολοκληρώθηκε με την τελική ομιλία του πρωθυπουργού.

«Λόγω της ημέρας, θα μπορούσα άνετα να πω “αγαπημένε μου Κυριάκο”», ήταν το χιουμοριστικό σχόλιο του Θεόδωρου Λιβάνιου πριν την ομιλία του, με αφορμή ασφαλώς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ ο Κυριάκος Πιερρακάκης… έκλεψε την παράσταση με την ατάκα «μας έλεγαν οι εταίροι τι θα κάνετε με το ΑΙ (τεχνητή νοημοσύνη) και τους λέγαμε να δούμε πρώτα το σκέτο Ι (νοημοσύνη). Την πνοή για το 112 και την επιτυχία του gov.gr μας την έδωσε ο πρωθυπουργός. Ο εμβολιασμός στήθηκε επιτυχώς σε επτά εβδομάδας και έδειξε το εθνικό πρόσωπο του κράτους».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης… πήρε με άνεση και ευχάριστη διάθεση τις πάσες των προλαλήσαντων, αναφέροντας ότι «μετά τον Θοδωρή και τον Κυριάκο, αισθάνομαι μια δυσκολία να γεμίσω την σκηνή. Επιτέλους γινόμαστε σοβαρό κράτος, δεν το κρύβω ότι για το 112 ακούστηκαν πολλά… γαλλικά από εμένα για να προλάβουμε τις προθεσμίες. Με το που ανέλαβαν ορισμένοι τα υπουργεία τους, ήταν χαρούμενοι που έγιναν υπουργοί, αλλά δεν είχαν καταλάβει ότι είχαμε αφαιρέσει μέρος των αρμοδιοτήτων τους για να τις παραχωρήσουμε στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης!»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας

Εύα Καντηλάρη
Εύα Καντηλάρη
Η Εύα Καντηλάρη είναι δημοσιογράφος με σπουδές στην Πολιτική Επιστήμη και την Ιστορία και μεταπτυχιακό τίτλο στην Πολιτιστική Διαχείριση, την Επικοινωνία και τα ΜΜΕ.