Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤα διεθνή ΜΜΕ για τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Τα διεθνή ΜΜΕ για τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

Με το πολύνεκρο δυστύχημα από τη μετωπική σύγκρουση μιας εμπορικής και μιας επιβατικής αμαξοστοιχίας λίγο πριν από τα Τέμπη, που έχει ως τώρα τραγικό απολογισμό 29 νεκρούς, ασχολούνται και τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύγκρουση τρένου στην Ελλάδα, με 26 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες αναφέρει η ιστοσελίδα The Guardian και συνεχίζει «Οι δύο αμαξοστοιχίες – μια επιβατική αμαξοστοιχία που ταξίδευε από την Αθήνα προς τη βόρεια πόλη της Θεσσαλονίκης και μια εμπορική αμαξοστοιχία από τη Θεσσαλονίκη προς τη Λάρισα, συγκρούστηκαν μετωπικά έξω από την πόλη της κεντρικής Ελλάδας, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Κωνσταντίνος Αγοραστός, περιφερειάρχης Θεσσαλίας».

«Δύο τρένα συγκρούστηκαν στη βόρεια Ελλάδα με αποτέλεσμα να υπάρξουν νεκροί και δεκάδες τραυματίες. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται για τη διάσωση των επιβατών και την κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκλήθηκε από τη σύγκρουση κοντά στην πόλη της Λάρισας το βράδυ της Τρίτης» αναφέρει το BBC NEWS.

«Τουλάχιστον 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από σύγκρουση επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας στην Ελλάδα» γράφει το Sky news.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας