Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑπολογείται σήμερα ο τερματοφύλακας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης μαθήτριας

Απολογείται σήμερα ο τερματοφύλακας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης μαθήτριας

Τη δική του εκδοχή στα γεγονότα που κατήγγειλε σε βάρος του 17χρονη μαθήτρια από το Βέλγιο, αναμένεται να δώσει σήμερα στον ανακριτή ο ποδοσφαιριστής που κατηγορείται για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και κατοχή ναρκωτικών.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που θα οδηγηθεί στις 10:30 στον ανακριτή, φέρεται να αρνείται όσα ισχυρίστηκε στην Αστυνομία η ανήλικη σε βάρος του, υποστηρίζοντας πως δεν υφίσταται σεξουαλική κακοποίηση. Ο κατηγορούμενος που αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει να αναζητηθεί υλικό από τον χώρο του μαγαζιού από το οποίο, σύμφωνα με όσα διατύπωσε ο συνήγορος του Παναγιώτης Παπαδόπουλος, θα αποδειχθεί ότι η μαθήτρια ψεύδεται. “Είναι αθώος. Ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη είτε βία, είτε βιασμό” δήλωσε ο συνήγορος, μεταφέροντας δήλωση του τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη δικογραφία, ο καταγγελλόμενος βιασμός έλαβε χώρα σε μπαρ στο Κολωνάκι όπου βρίσκονταν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας τόσο ο κατηγορούμενος όσο και η ανήλικη με συμμαθητές της που ήρθαν στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Σύμφωνα με την καταγγελία της μαθήτριας, ο ποδοσφαιριστής αν και η ίδια έδειξε πως δεν επιθυμεί την -με άσεμνο τρόπο- προσέγγιση του δεν πτοήθηκε προχωρώντας σε συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη.

Το περιστατικό φαίνεται να δημιούργησε ένταση μεταξύ των παιδιών και του φερόμενου δράστη, που βρισκόταν στο κατάστημα με συναθλητή του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει επεισόδιο μεταξύ τους έξω από μπαρ ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης. Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα, καθώς στο σημείο έφθασε η Αστυνομία. Εκεί το κορίτσι, που στο μεταξύ είχε φύγει από τον χώρο και ειδοποιήθηκε να πάει στην Αστυνομία, κατήγγειλε όσα προηγήθηκαν σε βάρος της υποβάλλοντας μήνυση κατά του ποδοσφαιριστή.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία αφορούσε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου, που εν προκειμένω είναι άνω των 15 ετών. Ωστόσο ο Εισαγγελέας αναβάθμισε την υπόθεση, θεωρώντας πως οι καταγγελλόμενες πράξεις συνιστούν βιασμό αδίκημα που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν εμπεριέχει βία , αλλά την άρνηση του θύματος και πλέον τιμωρείται με κάθειρξη έως 10 ετών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας