Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕπίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες και φυλάκια στον Έβρο

Επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες και φυλάκια στον Έβρο

Μονάδες και φυλάκια της περιοχής ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού στον Έβρο, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό, με την ευκαιρία του εορτασμού των Άγιων Ημερών του Πάσχα, επισκέφθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιόπλο και τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, αντάλλαξε ευχές:

● Στις Καστανιές, με το προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου (Ε.Φ.) «1».

● Με το προσωπικό του Ε.Φ. «5».

● Στον Λαγό, με το προσωπικό των Σχηματισμών της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και της 50 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού.

● Στο Διδυμότειχο, με το προσωπικό της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.

● Στο Σουφλί, με το προσωπικό του Ε.Φ. «126» και μέσω τηλεδιάσκεψης με το προσωπικό που εκτελούσε περιπολία στην περιοχή «Καζανί Ρέμα».

● Στην Αλεξανδρούπολη, με το προσωπικό των Σχηματισμών της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κατά την επίσκεψή του και απευθυνόμενος στο σύνολο του προσωπικού, ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο και εξήρε την αφοσίωση στην εξασφάλιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας στην πρώτη γραμμή Άμυνας, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να νιώθουν όλοι υπερήφανοι που αποτελούν τους φύλακες των συνόρων της Χώρας μας.

Τέλος, αναφερόμενος στο σημερινό ασταθές γεωστρατηγικό περιβάλλον, αλλά και στις προκλήσεις και απειλές που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην μαχητική και αποτρεπτική ικανότητα του προσωπικού, προτρέποντάς το να συνεχίσει να εκτελεί την αποστολή του με ζήλο, αφοσίωση και πάθος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας