Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣτον ανακριτή ο πρώην παίκτης reality - Τι θα υποστηρίξει στην απολογία...

Στον ανακριτή ο πρώην παίκτης reality – Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του

Απολογείται σήμερα, Τρίτη 16 Αυγούστου, ο πρώην παίκτης reality, Βασίλης Γοργολίτσας, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου είχε εισβάλει με το αυτοκίνητο του στο Εφετείο Αθηνών.

Ο 34 χρόνος αναμένεται να υποστηρίξει ότι ήταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών χαπιών ecstasy, τη στιγμή της εφόδου στο Εφετείο Αθηνών, καθώς και ότι είναι χρόνιος χρήστης. Στο λευκό Nissan Juke που οδηγούσε βρέθηκαν περίπου 1,2 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά και γι’ αυτό εξετάζεται, το αν είχε τον ρόλο του ταμία σε κάποια εγκληματική οργάνωση που εμπορεύεται ναρκωτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι του εντοπίστηκαν άλλα 300.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες o Βασίλης Γοργολίτσας αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για την προέλευση των χρημάτων φέρεται να τους είπε ότι τα χρήματα προέρχονται από ναρκωτικά αλλά και από ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή, στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών.

Ο δικηγόρος του πρώην παίκτη reality, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος επισκέφθηκε χθες το πρωί τον 34χρονο στο ψυχιατρείο, στο Δαφνί, όπου κρατείται, επισήμανε πως ο εντολέας του βρίσκεται σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, εξαιτίας της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών. Ωστόσο, υποστήριξε ότι συγκεντρώνονται στοιχεία που θα αποδείξουν τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων».

Ο ίδιος ο 34χρονος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος στο Δαφνί τόνισε ότι «μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους».

Τέλος, κατάθεση στη Δίωξη Ναρκωτικών έδωσε και η πρώην σύντροφος του 34χρονου, η οποία δηλώνει άγνοια για τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί με τα δύο της παιδιά από την οικογενειακή εστία της Ηλιούπολης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας