Καραλής: Ένα βήμα πίσω, για ν’ ανακτήσω το χαμόγελό μου

Ο Εμμανουήλ Καραλής βάζει τέλος στην αγωνιστική σεζόν και επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία του, με στόχο «να ανακτήσω το χαμόγελό μου».

Τη δική του μάχη, εκτός στίβου, με τον εαυτό του δίνει ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο 22χρονος άλτης δημοσιοποίησε το γεγονός, επισημαίνοντας ότι αισθάνεται εξαντλημένος. Σταματάει την αγωνιστική σεζόν και επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία του. Αποφάσισε να κάνει «ένα βήμα πίσω και να κάνω ένα διάλειμμα, προκειμένου να ανακτήσω το χαμόγελό μου».

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έγραψε: «Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστην στη διάρκεια της σεζόν του κλειστού στίβου, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά αυτή τη χρονιά έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη γι’ αρκετό καιρό. Πίεσα πολύ σκληρά τον εαυτό μου, προκειμένου να αντιστρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό απλά έκανε τα πράγματα χειρότερα και δυστυχώς ο “κακός” Μανόλο κυριάρχησε και ανέλαβε τον έλεγχο.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει στη σεζόν και να προσπαθήσει να είναι θετικός και να απολαμβάνει κάθε διοργάνωση, όπως το κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και αισθάνομαι εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και έχω ανάγκη να επικεντρωθώ στην ψυχική υγεία μου για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και να κάνω ένα διάλειμμα, προκειμένου να ανακτήσω το χαμόγελό μου».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More