Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΟ Αλ. Τσίπρας στην Κοζάνη: «Η συσπείρωση που έχουμε είναι η μεγαλύτερη...

Ο Αλ. Τσίπρας στην Κοζάνη: «Η συσπείρωση που έχουμε είναι η μεγαλύτερη που έχω συναντήσει από το 2015»

«Θέλω από εδώ από την Κοζάνη να δώσω ένα ισχυρό μήνυμα και θέλω να ακουστεί παντού σε όλη τη χώρα: Οι συσχετισμοί έχουν ήδη μεταστραφεί. Μην ακούτε τι λένε και τι γράφουν. Πάντα τα ίδια έλεγαν και έγραφαν», τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ζήτησε νίκη με καθαρό ποσοστό για το σχηματισμό κυβέρνησης «που θα βάλει ένα τέλος στην κυβέρνηση της  ασυδοσίας». Θα έρθει, όπως είπε, αλλαγή «όχι για να σώσουμε τη χώρα από τη χρεοκοπία,  αλλά για να βγάλουμε τα νοικοκυριά από τη χρεοκοπία».
Σε ότι αφορά το θέμα των δημοσκοπήσεων, τονίζεται ότι «από το 2015 μέχρι σήμερα δεν είναι λίγες οι φορές που έπεσαν έξω και σημειώνεται ότι το βράδυ της 21ης Μαίου θα είναι ηττημένοι και ο κ. Μητσοτάκης και οι εταιρείες μετρήσεων».

«Η δική μου αίσθηση που πηγαίνω παντού είναι ότι η συσπείρωση που έχουμε είναι η μεγαλύτερη που έχω συναντήσει από το 2015, είπε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: Δεν έχουμε όριο ποσοστιαίο. Το όριο μας είναι μια μεγάλη νίκη. Και το όριο μας είναι ο ουρανός, να φτιάξουμε ξανά την Ελλάδα, μια δίκαιη κοινωνία, μια χώρα που θα αξίζει για ζεις. Μαζί μπορούμε να το κάνουμε, να φέρουμε την αλλαγή».

Ψηλά στην ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και την ημέρα της κάλπης θα βρίσκονται τα θέματα της ακρίβειας. «Παντού pass, αλλά πουθενά δεν πας, διότι έτσι δεν ζεις», όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Τσίπρας.

Αναφορικά με τους πλειστηριασμούς, είπε αλληγορικά ότι πρόκειται για «τεράστιο εμπορικό κέντρο, με τα 700.00 ακίνητα του κ. Μητσοτάκη που κινδυνεύουν να πέσουν στα χέρια των κοράκων, αν επανεκλεγεί ο κ. Μητσοτάκης».

Σε μια αποστροφή του λόγου του και απευθυνόμενος προς  τον κ. Ανδρουλάκη είπε ότι «ο Ανδρέας είχε έναν αντίπαλο, τη δεξιά».

Να τοποθετηθούν πάνω στο «Συμβόλαιο Αλλαγής» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τις προοδευτικές δυνάμεις, λέγοντας ότι ο μόνος του αντίπαλος είναι «η χειρότερη δεξιά από τη μεταπολίτευση και μετά», και απευθυνόμενος στους κατοίκους της Κοζάνης δεσμεύτηκε για την υλοποίηση ενός συγκροτημένου σχεδίου για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας, της ενεργειακής ανασφάλειας και τη δίκαιη μετάβαση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας