Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΆγρια επίθεση σε δύο ανήλικους από συμμορία συνομηλίκων στην Καλαμάτα

Άγρια επίθεση σε δύο ανήλικους από συμμορία συνομηλίκων στην Καλαμάτα

Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα, όταν δύο ανήλικοι δέχθηκαν άγρια επίθεση από παρέα ανηλίκων ίδιας ηλικίας, με αποτέλεσμα να εισαχθούν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με βαρύτατα τραύματα.

«Το ξύλο ήταν πολύ άγριο. Χτυπούσαν τα παιδιά μας στο κεφάλι. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος έδωσε τον αριθμό τηλεφώνου του γιου μου και της παρέας του σε αυτή τη συμμορία. Και εκείνοι στη συνέχεια άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνο τον γιο μου και τους φίλους του και να τους λένε: “Ελάτε να ζητήσετε συγγνώμη”, απαιτούσαν από το παιδί μου και από τους φίλους του να ζητήσουν συγγνώμη, σε σημείο που απειλούσαν τις ζωές των παιδιών. Τα παιδιά δεν μας είπαν τίποτα, φοβήθηκαν αναίτια και πήγαν στο σημείο που τους είχε πει η συμμορία, φοβισμένα, για να ζητήσουν συγγνώμη χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο, και τα πλάκωσαν στο ξύλο.

Δύο εκ των πέντε παιδιών “έφαγαν” άγριο ξύλο από τη συμμορία, ενώ τα υπόλοιπα τράπηκαν σε φυγή. Και μιλάμε για συμμορία ανηλίκων και θέλω να ακουστεί το θέμα, να πάρει μεγάλη έκταση, γιατί απειλούνται καθημερινά οι ζωές των παιδιών μας από αυτές τις συμμορίες, μάλιστα το άλλο παιδί το χτύπησαν με σιδηρογροθιά. Προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση, γιατί βλέποντας το παιδί μου σε αυτή την κατάσταση στεναχωριέμαι και πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα» λέει η μητέρα του 16χρονου αγοριού που χτυπήθηκε άσχημα από τη συμμορία ανηλίκων».

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, η Αστυνομία συνέλαβε τους δράστες, οι οποίοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο. Ο 16χρονος που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού πήρε εξιτήριο.

Η βία από ανήλικους έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία δημιουργώντας τον φόβο σε κάθε γονέα, όταν το παιδί του βγαίνει έξω για έναν καφέ η ένα ποτό, λόγω των κινδύνων που ελλοχεύουν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας