Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΉξερες την παράδοση του Σαλάχ κόντρα στη Γιουνάιτεντ;

Ήξερες την παράδοση του Σαλάχ κόντρα στη Γιουνάιτεντ;

Όταν οι φίλοι της Λίβερπουλ και της Γιουνάιτεντ διαπίστωσαν ότι παίζουν μεταξύ τους την τρίτη αγωνιστική της σεζόν, μέσα στον Αύγουστο, αλλιώς περίμεναν ότι θα παραταχθούν στον αγώνα. Οι γηπεδούχοι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από ένα εφιαλτικό ξεκίνημα με 2 ήττες σε ισάριθμα ματς και το απίστευτο 4-0 από την Μπρέντφορντ.

Η Λίβερπουλ από την άλλη, ξεκίνησε με 2 ισοπαλίες κόντρα σε Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας προβληματίζοντας με την απόδοσή της. Το ντέρμπι όμως είναι πάντα ντέρμπι, δίνει έξτρα ώθηση, δίνει τέμπο, ψυχολογία, επαγρύπνηση και κινητοποιεί παίκτες και φιλάθλους.

«Egyptian King» στο ντέρμπι

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει αντιμετωπίσει 9 φορές στην καριέρα του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα στα παιχνίδια που έχει παίξει, έχοντας σκοράρει κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» 7 γκολ.

Στο ιστορικό περσινό 0-5 σκόραρε χατ τρικ και στο 4-0 του Άνφιλντ σημείωσε 2 τέρματα υπογράφοντας το μεγαλύτερο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το Pamestoixima.gr προσφέρει ενισχυμένη απόδοση στο να σκοράρει ο Μοχάμεντ Σαλάχ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ταυτόχρονα, τα 5 από τα τελευταία 6 ντέρμπι μεταξύ των δύο συλλόγων, εκτός από ένταση, πάθος και σκληρές μονομαχίες προσφέρουν γκολ πολύ νωρίς στον αγώνα. Στο 5ο λεπτό σκόραρε ο Ντίαζ στο 4-0 του Απριλίου, στο 5ο και το 13ο οι Κεϊτά και Ζότα στο 0-5 του Οκτωβρίου του ’21, στο 10ο λεπτό ο Μπρούνο Φερνάντεζ στο 2-4 του Μάϊου του 2021, στο 14 ο Φαν Ντάικ το 2020. Στο Pamestoixima.gr, προσφέρεται επίσης ενισχυμένη απόδοση στην επίτευξη τέρματος πριν το 20ο λεπτό του αγώνα.

Οι αριθμοί των δύο ομάδων πριν τη σέντρα στις 22:00

Η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, έχει να χάσει τα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν από το 1986. Είναι όμως και η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει τον τίτλο έχοντας χάσει τους πρώτους δύο αγώνες της σεζόν (1993). Όλα τα γκολ που έχει δεχθεί φέτος ήταν στο πρώτο ημίχρονο.

Συνολικά στην Πρέμιερ Λιγκ από τον περασμένο Δεκέμβριο, η Λίβερπουλ έχει ένα σερί 16 νικών και 5 ισοπαλιών, ενώ ψάχνει την 4η διαδοχική της νίκη σε παιχνίδια με την Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά από το 2002. Ποτέ στην ιστορία της δεν έχει φέρει 3 ισοπαλίες στα πρώτα 3 παιχνίδια της σεζόν.

Για το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Αγγλία, το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 420 επιλογές που αφορούν μεταξύ άλλων σε Οver/Under αγορές, αγορές κόρνερ, καρτών, σκόρερ, χάντικαπ και ειδικές επιλογές παικτών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας