Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΗ τετράδα των νησιών που προτιμούν οι Ισπανοί

Η τετράδα των νησιών που προτιμούν οι Ισπανοί

Το ισπανικό ταξιδιωτικό μέσο eldiario.es προτείνει στους Ισπανούς που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα 4 νησιά, ως ιδανικούς προορισμούς

Το ισπανικό ταξιδιωτικό μέσο «eldiario.es», προτείνει στους Ίβηρες που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα -βάσει εμπειριών και επιλογών και από συμπατριώτες τους που ήδη το έχουν πράξει- προορισμούς. Το σχετικό δημοσίευμα έχει τίτλο: «Δεν ξέρετε ποια ελληνικά νησιά να επισκεφτείτε; Σας προτείνουμε ανάλογα με τον τύπο του ταξιδιού» .

Στο εισαγωγικό του σημείωμα γράφει πως «αν σχεδιάζετε τις διακοπές σας, η Ελλάδα είναι ένας από εκείνους τους τουριστικούς προορισμούς που πρέπει να ταξιδέψετε, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Όχι μακριά από την Ισπανία, πολλές από τις φυσικές καρτ ποστάλ του κόσμου σας περιμένουν εκεί, μέσα σε μια πολύ ιδιαίτερη γεωγραφία».

Στις βασικές επιλογές των Ισπανών, σύμφωνα με το δημοσίευμα, περιλαμβάνονται η Μήλος, η Σαντορίνη και η Μύκονος. Επιπλέον, προτείνει -υπό προϋποθέσεις- και την Πάρο: «Αν ταξιδεύετε με παιδιά, η Πάρος είναι ένα από τα νησιά που πρέπει να επισκεφτείτε. Οι λόγοι είναι διάφοροι».

Όπως σημειώνει, «είναι λίγο φθηνότερο από τα υπόλοιπα. Όταν τα έξοδα πολλαπλασιάζονται με δύο, τρία ή τέσσερα άτομα, όλα γίνονται πιο δύσκολα, ειδικά αν πας με φίλους ή οικογένεια. Οπότε είναι ένας καλός λόγος να το επιλέξετε». Αναφέρει επίσης, ότι εκεί, ο επισκέπτης μπορεί να δει μία «πιο αυθεντική και λιγότερο τουριστική Ελλάδα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας