Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΈπος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης... ΔΕΝ σας εύχεται καλή επιτυχία για τις Πανελλήνιες!...

Έπος: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης… ΔΕΝ σας εύχεται καλή επιτυχία για τις Πανελλήνιες! (vid)

«Στα σοβαρά τώρα, για όσους και όσες ξεκινούν με τις πανελλήνιες, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ένα από τα πιο επικά του βίντεο στο TikTok δημοσίευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, αποφεύγοντας να… ευχηθεί «καλή επιτυχία» στους μαθητές που θα διαγωνιστούν για να μην χαλάσει το γούρι!

«Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες αλλά οι συνεργάτες μου, μου είπαν ”σταμάτα, τι πας να κάνεις; Καλή επιτυχία να εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους”», ακούγεται να λέει αρχικά στο βίντεο ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το βίντεο συνοδεύεται από σκηνές της επίσκεψής του στα περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

«Στα σοβαρά τώρα, για όσους και όσες ξεκινούν με τις πανελλήνιες, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς», αναφέρει στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν παραλείπει να κάνει και μια αναφορά στο δημοφιλές Luben TV.

Δείτε το βίντεο:

@kyriakosmitsotakis_ Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία! #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας