Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΝαυάγιο δουλεμπορικού: Στους 81, πλέον, ανέρχονται οι νεκροί

Ναυάγιο δουλεμπορικού: Στους 81, πλέον, ανέρχονται οι νεκροί

Σήμερα (19/6) το λιμενικό περισυνέλεξε άλλες τρεις σορούς, τις οποίες μετέφερε στην Καλαμάτα. Έτσι, οι νεκροί από το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου έφτασαν τους 81.

Τρεις ακόμα σορούς περισυνέλεξε σήμερα (19/6) το λιμενικό ανοιχτά της Πύλου και τις μετέφερε στο λιμάνι της Καλαμάτας. Έτσι, οι νεκροί από το ναυάγιο του δουλεμπορικού, πλέον, έφτασαν στους 81.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, οι έρευνες στο σημείο της ναυτικής τραγωδίας συνεχίζονται από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του λιμενικού, από μία φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού, τρία παραπλέοντα πλοία, ενώ επιχειρεί ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος του λιμενικού.

Πάνω στο «πλοίο φέρετρο», βάσει στοιχείων από την πακιστανική αστυνομία, επέβαιναν περίπου 800 άτομα. Από τα οποία, τα 300 είχαν ξεκινήσει από το Πακιστάν. Οι αρχές του Πακιστάν γνωστοποίησαν πως έχουν συλλάβει 14 υπόπτους για διακίνηση μεταναστών και πως η αστυνομία αναζητεί και άλλους.

Του γραφείο του πρωθυπουργού, Σεχμπάζ Σαρίφ, ανέφερε πως η πακιστανική κυβέρνηση διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας υψηλού επιπέδου για το δίκτυο παράνομης εμπορίας ανθρώπων.

Αύριο (20/6) απολογούνται οι 9 Αιγύπτιοι

Αύριο (20/6) θα οδηγηθούν ξανά στην ανακρίτρια οι 9 Αιγύπτιοι που έχουν συλληφθεί ως διακινητές για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. Θυμίζουμε πως είχαν ζητήσει και έλαβαν προθεσμία, μετά από αίτημα των συνηγόρων τους που ήθελαν να ενημερωθούν για το σύνολο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί. Άπαντες οι αρνούνται τις κατηγορίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας