Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣυνάντηση Μητσοτάκη - Ομπάμα: «Οι αξίες που μοιραζόμαστε αντηχούν λίγο πιο δυνατά...

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ομπάμα: «Οι αξίες που μοιραζόμαστε αντηχούν λίγο πιο δυνατά στην Ελλάδα της Δημοκρατίας»

«Ήταν μεγάλη χαρά να μιλήσω με τον Μπαράκ Ομπάμα σήμερα στην Αθήνα. Οι αξίες που και οι δύο μοιραζόμαστε και που αντηχούν ίσως λίγο πιο δυνατά εδώ, στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία», επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας, συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ανάρτηση του στο Τwitter στα αγγλικά, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε τη χαρά του για τη συζήτηση που είχαν σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι και σημείωσε:

«Ήταν μεγάλη χαρά να μιλήσω με τον Μπαράκ Ομπάμα σήμερα στην Αθήνα. Οι αξίες που και οι δύο μοιραζόμαστε και που αντηχούν ίσως λίγο πιο δυνατά εδώ, στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία, ήταν το κοινό νήμα στη συζήτησή μας σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες και οι νέοι μας σήμερα. Ανυπομονώ να τον υποδεχτώ ξανά σύντομα» έγραψε στο Τwitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα στις 17:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί σε συζήτηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και του Προέδρου του ΙΣΝ Ανδρέα Δρακόπουλου στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference, για τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας