Πετράλωνα: Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής το θύμα της εκτέλεσης

Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε το θύμα της δολοφονίας στα Πετράλωνα. Πρόκειται για Τούρκο υπήκοο κουρδικής καταγωγής. Εικασίες για εμπλοκή του στη διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στην πλατεία Βάθη.

Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε το θύμα της δολοφονίας που έγινε σήμερα (4/9) τα ξημερώματα στα Πετράλωνα. Πρόκειται για Τούρκο υπήκοο κουρδικής καταγωγής, ο οποίος στο παρελθόν έχει συλληφθεί με τρία διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας και ηλικίες από 20 έως 30 χρόνων. Το 2022 είχε απασχολήσει για υπόθεση ναρκωτικών που αφορούσε σε διακίνηση ποσότητας ηρωίνης.

Όσο περνούν οι ώρες και προχωρούν οι έρευνες, τόσο ενισχύονται οι εκτιμήσεις των στελεχών του τμήματος ανθρωποκτονιών πως η εκτέλεση -με 14 σφαίρες- έγινε, με συμβόλαιο θανάτου από επαγγελματίες, για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται με εμπλοκή του θύματος στη διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στην πλατεία Βάθη την περασμένη Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, με θύματα δύο άτομα κουρδικής καταγωγής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More