Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΜηταράκης: Έχουμε σχέδιo για την αντιπυρική προστασία, με προτεραιότητα την ασφάλεια των...

Μηταράκης: Έχουμε σχέδιo για την αντιπυρική προστασία, με προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών

«Συζητήσαμε την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου και τον συντονισμό όλων των συναρμόδιων υπουργείων και υπηρεσιών. Η Ελληνική Αστυνομία συνδράμει με την περιπολία περιοχών σε περίπτωση υψηλής επικινδυνότητας», ξεκαθάρισε ο Νότης Μηταράκης.

«Έχουμε σχέδια για την εκκένωση περιοχών, η προτεραιότητα όλων μας είναι η ασφάλεια των πολιτών», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, αμέσως μετά την ευρεία διυπουργική σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας του Πολίτη, υπό τον νέο υπουργό, Βασίλη Κικίλια.

Ειδικότερα ο κ. Μηταράκης, φεύγοντας από την Πολιτική Προστασία, ρωτήθηκε σχετικά με το αντικείμενο της σύσκεψης και δήλωσε:

«Συζητήσαμε την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου και τον συντονισμό όλων των συναρμόδιων υπουργείων και υπηρεσιών. Η Ελληνική Αστυνομία συνδράμει με την περιπολία περιοχών σε περίπτωση υψηλής επικινδυνότητας και παράλληλα έχουμε σχέδια ανά περιοχή για εκκένωση, σε περίπτωση που αυτό απαιτηθεί. Η προτεραιότητα όλων μας είναι η ασφάλεια των πολιτών».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας