Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠ. Μαρινάκης: Μείωση φόρων, αύξηση μισθών, συνέχιση της στήριξης για την ακρίβεια

Π. Μαρινάκης: Μείωση φόρων, αύξηση μισθών, συνέχιση της στήριξης για την ακρίβεια

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ είπε, μεταξύ άλλων: «Ελπίζουμε μαζί με τον κ. Τσίπρα να αποχωρήσει και η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και η τοξικότητα».

Σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη, επισημαίνοντας πρωτίστως ότι μόνο μέλημα της κυβέρνησης είναι η εφαρμογή του προγράμματός της.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων ενόψει και της επικείμενης συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν και το μεταναστευτικό, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στις εκλογές κέρδισε η αλήθεια, η κοινή λογική και η ενότητα», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης υπογραμμίζοντας ότι «το μόνο μέλημα της κυβέρνησης είναι να εφαρμόσει το πρόγραμμά της και να συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, λύνοντας τα προβλήματά τους».

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε περιθώριο να κάνουμε μία αντιπαράθεση στα εσωκομματικά κάποιου άλλου κόμματος, τα οποία σεβόμαστε απόλυτα». Ενώ πρόσθεσε: «Ελπίζουμε μαζί με τον κ. Τσίπρα να αποχωρήσει και η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και η τοξικότητα».

«Είναι σημαντικό ότι μπαίνουμε σε διαδικασία διαλόγου με την Τουρκία, ωστόσο δεν υποχωρούμε ούτε σπιθαμή από τα συμφέροντα της πατρίδας μας » επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέντευξή του, ενώ για το μεταναστευτικό τόνισε ότι «η χώρα μας θα συνεχίσει δίκαιη αλλά και αυστηρή πολιτική , σημειώνοντας ότι η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει ρότα στο θέμα αυτό».

Ενδεικτικά, ανάμεσα σε όσα είπε, είναι και τα εξής: «Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα, καταφέραμε να αυξήσουμε την πίτα, έχουμε σχεδόν βέβαιη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια […] Όχι απλά δεν βάζουμε φόρους, θα συνεχίσουμε να τους μειώνουμε, πρώτο θα είναι το φορολογικό νομοσχέδιο, δεν θα χρεώσουμε τις επόμενες γενιές».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας