Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΜε ζεστό καιρό ξεκινάει ο Αύγουστος

Με ζεστό καιρό ξεκινάει ο Αύγουστος

Ως το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε καλό καιρό με αρκετή ζέστη. Από το Σάββατο όμως ισχυροποιούνται και πάλι οι άνεμοι στα πελάγη, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Μικρή αστάθεια αναμένεται να παρουσιάζει ο καιρός κατά τις απογευματινές ώρες αλλά με αρκετή ζέστη στα ηπειρωτικά μέχρι την Παρασκευή. Στην υπόλοιπη χώρα το θερμόμετρο θα φτάσει μέχρι τους 37 βαθμούς, ενώ ένα ελαφρύ αεράκι θα δροσίζει τα νησιά. Το Σάββατο ενισχύονται σημαντικά οι άνεμοι στα πελάγη και πέφτει ο υδράργυρος.

Την Τρίτη θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας και μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στον ορεινό κυρίως όγκο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά μόνο έως τα 6 μποφόρ στο κεντρικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 36 με 38 βαθμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα.

  • Στην Αττική αίθριος καιρός με ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους που στα ανατολικά τοπικά θα φτάνουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
  • Στη Θεσσαλονίκη ήλιος με παροδικές νεφώσεις και μικρή πιθανότητα για τοπικές σύντομες βροχές στα γύρω ορεινά. Το θερμόμετρο στην πόλη θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου με ασθενείς ανέμους.

Την Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά με τους ανέμους σε τάση εξασθένησης στα πελάγη και άνοδο της θερμοκρασίας στα κεντρικά και ανατολικά της χώρας κατά 1 με 2 βαθμούς.

Το τέλος της εβδομάδας θα έχει καλό καιρό με αρκετή ζέστη. Από το Σάββατο όμως ισχυροποιούνται και πάλι οι άνεμοι στα πελάγη, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας