Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΈπεσαν πυροβολισμοί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου

Έπεσαν πυροβολισμοί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου

Oι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 2:30 το πρωί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου, όπου ο συνεπιβάτης δίκυκλου έριξε τέσσερις πυροβολισμούς όταν ο φρουρός έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στον Άγιο Δημήτριο, λόγω πυροβολισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 2:30 το πρωί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημητρίου, όπου ο συνεπιβάτης δίκυκλου έριξε τέσσερις πυροβολισμούς όταν ο φρουρός έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Μόλις έφτασε μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα έκοψε ταχύτητα και όταν επιχείρησε να το σταματήσει ο σκοπός για να τους ελέγξει, ένας εξ αυτών πυροβόλησε στον αέρα και αμέσως μετά ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκαν στα γύρω στενά.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία μίας γυναίκας Ρομά, πως άγνωστοι είχαν εισέλθει στο σπίτι της, στην ίδια περιοχή, άρπαξαν και πήραν μαζί τους τον άντρα της και εξετάζεται αν συσχετίζονται τα δύο περιστατικά.

Από την Αστυνομία ακολούθησαν αναζητήσεις στην γύρω περιοχή και έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές υπόπτων, χωρίς μέχρι τώρα να έχει προκύψει κάτι για κάποιον τυχόν εμπλοκή με το περιστατικό.

Στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες και ένα φυσίγγιο κρότου, τα οποία έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ενώ έρευνα πραγματοποιείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας