Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΤρίκαλα: Σε ξενοδοχεία και δομές του δήμου φιλοξενούνται οι πληγέντες από την...

Τρίκαλα: Σε ξενοδοχεία και δομές του δήμου φιλοξενούνται οι πληγέντες από την κακοκαιρία

Συνολικά 31 μηχανήματα και περίπου 70 άτομα απασχολούνται στην διαχείριση τεχνικών ζητημάτων σε περιοχές των Τρικάλων που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία.

Σε ξενοδοχεία, αλλά και σε δομές του Δήμου Τρικκαίων, φιλοξενούνται άνθρωποι που έχουν ανάγκη στέγασης λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, ενώ έχει διατεθεί χώρος και στο 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων. Όλα τα μηχανήματα και οχήματα του Δήμου Τρικκαίων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βρίσκονται στα σημεία που υπάρχουν προβλήματα, καθώς και μισθωμένα μηχανήματα ιδιωτών.

Προτεραιότητα έχουν τα επείγοντα περιστατικά, ενώ συνολικά 31 μηχανήματα και περίπου 70 άτομα απασχολούνται στην διαχείριση τεχνικών ζητημάτων.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν τις τηλεφωνικές γραμμές 2431020000 και 2431351100, ενώ ο δήμος εκφράζει τη παράκληση να δείχνουν υπομονή, καθώς υπάρχει χρόνος αναμονής λόγω των δεκάδων τηλεφωνημάτων.

Λειτουργούν επίσης τα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΤ: 2431076711 – 12 – 13 – 15.

Η δημοτική Αρχή ζητά από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις, ειδικά με τα αυτοκίνητα, τόσο για να αποφευχθούν ατυχήματα, όσο και για να διέρχονται ταχύτερα τα οχήματα άμεσης ανάγκης και επέμβασης (ασθενοφόρα, οχήματα Πυροσβεστικής Αστυνομίας, Δήμου Τρικκαίων, Πολιτικής Προστασίας).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας