Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΤο μήνυμα Μητσοτάκη από τον αγιασμό δημοτικού σχολείου στον Έβρο

Το μήνυμα Μητσοτάκη από τον αγιασμό δημοτικού σχολείου στον Έβρο

«Θέλω να γνωρίζετε ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια θα σταθούμε δίπλα σας» σχολίασε ο πρωθυπουργός καλώντας τους μαθητές να του γράψουν γράμμα με όλα αυτά που θέλουν να γίνουν στο σχολείο τους, υποσχόμενος να τα κάνει πραγματικότητα.

Το «παρών» στον αγιασμό του δημοτικού σχολείου στην Παλαγία, το οποίο καταστράφηκε από την πυρκαγιά στον Έβρο, έδωσε πριν λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη.

«Καλή σχολική χρονιά με πολλά χαμόγελα και με περισσότερη αισιοδοξία. Ήθελα σήμερα να βρεθώ μαζί σας στην Αλεξανδρούπολη, στο χωριό σας, για να σηματοδοτήσω με την παρουσία μου ένα νέο ξεκίνημα το οποίο καλούμαστε όλοι να κάνουμε μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι όχι μόνο για τον Έβρο, αλλά συνολικά για όλη την πατρίδα», είπε, αρχικά, ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Καταφέραμε και επιτύχαμε ένα μικρό θαύμα. Ένα σχολείο που ήταν κατεστραμμένο ανοίγει πάλι τις πόρτες για μαθητές και δασκάλους, καλύτερο απ’ ό,τι ήταν πριν», πρόσθεσε.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια θα σταθούμε δίπλα σας» σημείωσε.
Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους μικρούς μαθητές να του γράψουν γράμμα με όλα αυτά που θέλουν να γίνουν στο σχολείο τους και τους υποσχέθηκε ότι θα γίνουν.

Κλείνοντας, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη Θεσσαλία, τονίζοντας ότι «όσο μεγάλες και αν είναι οι δυσκολίες δεν το βάζουμε κάτω. Πάντα κοιτάμε μπροστά και ξαναχτίζουμε καλύτερα αυτά που η μανία της φύσης κατέστρεψε».

Όπως γίνεται γνωστό, στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το δάσος της Δαδιάς και θα ενημερωθεί από τον φορέα διαχείρισης. Αργότερα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με εκπροσώπους φορέων στην Αλεξανδρούπολη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας