Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα«Παίρνει πάνω του» κάθε ευθύνη ο Αγοραστός, επί της βάσης ενός «πρωτόγνωρου...

«Παίρνει πάνω του» κάθε ευθύνη ο Αγοραστός, επί της βάσης ενός «πρωτόγνωρου καιρικού φαινομένου»

Ο κ.Αγοραστός διαβεβαίωσε ότι έγιναν τα περισσότερα αντιπλημμυρικά έργα στην Περιφέρεια Θεσσαλία, σημειώνοντας ότι «Τα έργα μας λειτούργησαν αλλά τα πρωτοφανή φαινόμενα ξεπέρασαν τις αντοχές τους».

«Η κατάσταση παραμένει δύσκολη, πρόκειται για θηριώδη καταστροφή από ένα πρωτόγνωρο καιρικό φαινόμενο», δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός  σε ενημέρωση δημοσιογράφων,  αναφερόμενος στις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel.

Σημασία έχει να κινηθούμε για να σταθούν οι άνθρωποι της Θεσσαλίας στα πόδια τους. Δουλεύουμε ασταμάτητα για τα ταχύτερα δυνατόν αποτελέσματα, σημείωσε μεταξύ άλλων.

 

«Κανείς δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να πει ότι όλα πήγαν τέλεια»

«Κανείς δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να πει ότι όλα πήγαν τέλεια» ανέφερε ο κ. Αγοραστός για να συμπληρώσει «αυτό που είναι σημαντικό σε ένα καιρικό φαινόμενο που ξεπέρασε κάθε σχεδιασμό αντιμετώπισης είναι ότι είμαστε παρόντες 100% των δυνατοτήτων μας, δεν καθυστερήσαμε, δεν αποφύγαμε τις ευθύνες μας, η μάχη συνεχίζεται».

Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών, είπε. Κάνουμε τα περισσότερα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στη Θεσσαλία, πρόσθεσε σημειώνοντας ότι «Τα έργα μας λειτούργησαν αλλά τα πρωτοφανή φαινόμενα ξεπέρασαν τις αντοχές τους».

Δεν πήγε χαμένο ούτε ένα ευρώ, ανέφερε και χαρακτήρισε επιβεβλημένη την εισαγγελική παραγγελία για να λάμψει η αλήθεια, όπως είπε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας