Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οργανώνει αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στην μνήμη του Παύλου Φύσσα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οργανώνει αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στην μνήμη του Παύλου Φύσσα

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία καλεί σήμερα Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 μ.μ, στην μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στην μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την εγκληματική, νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, το Γραφείο Τύπου του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποστέλλει μέσω ανακοίνωσης το μήνυμα «ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος».

Όπως ειδικότερα αναφέρεται «Σε μια εποχή που η ακροδεξιά επιχειρεί να σηκώσει ξανά κεφάλι και να μολύνει το σώμα της κοινωνίας με το δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, ο αγώνας για την δημοκρατία, την ελευθερία, την ισότητα και την αλληλεγγύη οφείλει να είναι καθημερινός.

Ειδικά όταν οι εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να επανέλθουν στην πολιτική ζωή του τόπου μέσω νέων φασιστικών μορφωμάτων, το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου οφείλει να είναι σε διαρκή εγρήγορση.

Δέκα χρόνια μετά δεν ξεχνάμε. Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά σε όσους αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται απέναντι στον φασισμό.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καλεί σήμερα Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, στις 5.30 μ.μ, κάθε δημοκρατικό πολίτη να συμμετάσχει μαζικά στην μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στην μνήμη του Παύλου Φύσσα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας