Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣτο πλευρό των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία οι Ένοπλες Δυνάμεις (video)

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία οι Ένοπλες Δυνάμεις (video)

«Είμαστε παντού» διαβεβαιώνεται από το ΓΕΕΘΑ που συνδράμει των προσπαθειών αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία

Συνεχίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις να συνδράμουν της τιτάνιας προσπάθειας αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία, πλέον των δύο εβδομάδων με όσα μέσα και δυνάμεις διαθέτουν.

Σε αυτή την φάση, εστιάζουν στην περισυλλογή και απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων από πλημμυρισμένα σπίτια στη Λάρισα, στον Παλαμά Καρδίτσας και στη Φαρκαδόνα Τρικάλων.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά την χθεσινή ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της επιδείνωσης του καιρού, τίθεται σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων, παρουσία των πυροσβεστικών και ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Όπως έγινε γνωστό, έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και περαιτέρω κλιμάκωσης, εφόσον απαιτηθεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας