Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΑγώνας δρόμου για την προσέγγιση του ελικοπτέρου στην Εύβοια - Βίντεο της...

Αγώνας δρόμου για την προσέγγιση του ελικοπτέρου στην Εύβοια – Βίντεο της πτώσης

Στο σημείο της πτώσης σπεύδει super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας από Βόλο για έρευνα και διάσωση.

Εντοπίστηκαν τα ίχνη του ελικοπτέρου που κατέπεσε στην θαλάσσια περιοχή Αχλάδι, στη Βόρεια Εύβοια, ωστόσο το ανάγλυφο της περιοχής δεν επιτρέπει την προσέγγισή του.

Επιπλέον, στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι 4 μποφόρ.

 

Πρόκειται για ένα ιδιωτικό ελικόπτερο Αγκούστα Μπελ Α109, που έπεσε στη θάλασσα, βορειοδυτικά της Αγίας Άννας, ανοιχτά της παραλίας Φραγκάκη στη Βόρεια Εύβοια.

Στο σημείο της πτώσης σπεύδει super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας από Βόλο για έρευνα και διάσωση, ενώ σπεύδει και σκάφος της 7ης ΕΜΑΚ με 5 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες απογειώθηκε στις 10:13 από Αφίδνες και πήγαινε στη βιομηχανική περιοχή του Βόλου με ενδιάμεση στάση στο Μαντούδι.

Το βίντεο της πτώσης

«Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον δήμαρχο κ. Τσαπουρνιώτη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη στο συγκεκριμένο χώρο και είμαστε από τους πρώτους που προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί» δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

«Δυστυχώς οι προσβάσεις είναι κομμένες και τώρα κινούμαστε από πεδινές περιοχές τόσο εμείς όσο και τα σωστικά συνεργεία για να προσεγγίσουμε το σημείο που φέρεται ότι έπεσε το ελικόπτερο» δήλωσε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας