Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΜε ευθύνη του Δημάρχου Βόλου ανοίγουν τα σχολεία την ερχόμενη Δευτέρα

Με ευθύνη του Δημάρχου Βόλου ανοίγουν τα σχολεία την ερχόμενη Δευτέρα

Από απόψε Παρασκευή στις 9.30 το βράδυ θα κλείσουν οι τρεις βασικοί οδικοί άξονες στο κέντρο του Βόλου, ώστε να καταστεί εφικτός, ο πλήρης καθαρισμός τους.

Τα σχολεία του Βόλου, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά από την προσεχή Δευτέρα σύμφωνα με δήλωση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Ειδικότερα, όπως διευκρίνισε ο κ.Μπέος «Τη Δευτέρα με δική μου ευθύνη θα ανοίξουν τα σχολεία. Θα βγει σχετική ανακοίνωση, και ας βγουν να την ανακαλέσουν. Τα παιδιά πρέπει να πάνε στο σχολείο. Αν δύο-τρία σχολεία έχουν πρόβλημα θα το δούμε επί τόπου. Αναφέρομαι σε μικροπροβλήματα. Περιμένω τώρα την έκθεση της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και βασική προϋπόθεση είναι όλα τα σχολεία να έχουν νερό».

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι από απόψε Παρασκευή στις 9.30 το βράδυ θα κλείσουν για την κυκλοφορία τρεις βασικοί οδικοί άξονες στο κέντρο του Βόλου ώστε να καταστεί εφικτός ο πλήρης καθαρισμός τους και θα δοθούν και πάλι για την κυκλοφορία τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ειδικότερα, η απαγόρευση ισχύει για τις λεωφόρους Δημητριάδος και Λαμπράκη και για την οδό Ιάσονος που αποτελούν και τις σημαντικότερες οδικές αρτηρίες με τον υψηλότερο κυκλοφοριακό φόρτο σε όλη την πόλη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας