Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕπί τάπητος η ατζέντα του ιαματικού τουρισμού από την Έλενα Ράπτη

Επί τάπητος η ατζέντα του ιαματικού τουρισμού από την Έλενα Ράπτη

Η δημιουργία ενός πλέγματος ενεργειών σχετικά με το ζήτημα των επενδύσεων στις υποδομές των ιαματικών πηγών, τόσο από το Ταμείο Ανάκαμψης όσο και από άλλες διαθέσιμες χρηματοδοτικές πηγές, απασχόλησε μεταξύ άλλων τη συνάντηση εργασίας.

Όλα τα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό του ιαματικού τουρισμού σε πανελλαδικό επίπεδο, βρέθηκε στην κορυφή της ατζέντας της υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη και του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, Μάρκου Δανά.

Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν την συνάντηση εργασίας ήταν:

  • ο σχεδιασμός των κατάλληλων ενεργειών με τις οποίες θα μπορέσουν οι επιχειρήσεις του κλάδου να σημειώσουν κερδοφορία και να συμβάλλουν στην τοπική οικονομία
  • η δημιουργία ενός πλέγματος ενεργειών σχετικά με το ζήτημα των επενδύσεων στις υποδομές των ιαματικών πηγών, τόσο από το Ταμείο Ανάκαμψης όσο και από άλλες πηγές που είναι διαθέσιμες.
  • ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος των Ιαματικών πηγών, ώστε να παρέχονται υψηλού επιπέδου θερμαλιστικές υπηρεσίες στις ιαματικές εγκαταστάσεις της χώρας.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας