Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαOPAP ARENA: Αντίστροφη μέτρηση για τα ιστορικά εγκαίνια του «Ναού»

OPAP ARENA: Αντίστροφη μέτρηση για τα ιστορικά εγκαίνια του «Ναού»

Η πολύχρονη προσμονή των «κιτρινόμαυρων» φιλάθλων, να ξαναμπούν στον «ναό» της αγαπημένης τους ΑΕΚ, φτάνει στο τέλος της. Επισημοποιήθηκε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια της OPAP ARENA. Με -συμβολική όπως αναφέρει η ΠΑΕ- τιμή εισόδου στα 21 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

«Φίλοι της ομάδας μας,

Η μεγάλη στιγμή που θα σημαδέψει τη νεότερη ιστορία της ΑΕΚ, πλησιάζει. Στις 30 Σεπτεμβρίου η ΟPAP ARENA στην Νέα Φιλαδέλφεια ανοίγει τις πύλες της για να σας υποδεχθεί στην επίσημη τελετή των εγκαινίων, που θα γράψει ιστορία.

Τα επίσημα εγκαίνια της ΟPAP ARENA, είναι μια ξεχωριστής μορφής εκδήλωση, μοναδική στα χρονικά. Ένα ιστορικό και πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη εκατομμυρίων Ενωσιτών.

Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Για τα θυρανοίξια του Ναού της ΑΕΚ δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας και δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία πρόσκληση.

Ωστόσο, οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα έχουν προτεραιότητα όταν ανοίξει η διαδικασία της πώλησης των εισιτηρίων. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου για το οποίο θα ισχύει η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας, η διαδικασία θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας