Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΑστυνομικό δελτίοΜονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής: Απορρίπτουν τις κακουργηματικές κατηγορίες οι δικηγόροι

Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής: Απορρίπτουν τις κακουργηματικές κατηγορίες οι δικηγόροι

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του 73χρονου γιατρού ιδιοκτήτη του κέντρου ανέφερε πως ο εντολέας του παραδέχτηκε διαδικαστικές πλημμέλειες σε ελάχιστες περιπτώσεις παρένθετων κυήσεων.

Στο τέλος της φθάνει η ολοήμερη διαδικασία της απολογίας των 9 συλληφθέντων για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών στο Ηράκλειο.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου εμβρυολόγου, Αλέξης Κούγιας, απέρριψε τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες και αναφέρθηκε στο προφίλ του πελάτη του, για τον οποίο υπογράμμισε ότι είναι ένας απλός υπάλληλος και δεν είχε ανάμιξη σε καμία παραβατική πράξη.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του 73χρονου γιατρού ιδιοκτήτη του κέντρου ανέφερε πως ο εντολέας του παραδέχτηκε διαδικαστικές πλημμέλειες σε ελάχιστες περιπτώσεις παρένθετων κυήσεων. Ωστόσο σε σχέση με τις κακουργηματικές κατηγορίες είχε εμπεριστατωμένες ενστάσεις ως προς τη νομική και ουσιαστική βασιμότητα όσων του αποδόθηκαν. Ασφαλώς οι συγκεκριμένες πλημμέλειες δεν αφορούν στο επιστημονικό σκέλος το οποίο εκτελέστηκε με πάσα ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό στα φυσικά πρόσωπα και στην κείμενη νομοθεσία»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας