Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΑστυνομικό δελτίοΕΟ Αθηνών-Κορίνθου: Από Μέγαρα, Κινέτα και παλιά εθνική κινούνται τα οχήματα

ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου: Από Μέγαρα, Κινέτα και παλιά εθνική κινούνται τα οχήματα

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά σε βυτιοφόρο στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου. Εκτροπή οχημάτων στους κόμβους Μεγάρων και Κινέτας και από την παλιά εθνική η κυκλοφορία.

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σήμερα (17/8) σε βυτιοφόρο γεμάτο υγραέριο, στο 45ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο. Παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της νέας εθνικής οδού από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Τα οχήματα πραγματοποιούν εκτροπή στον Κόμβο Μεγάρων (προς Κόρινθο) και στον κόμβο Κινέτας (προς Αθήνα). Μ’ εντολή της Πυροσβεστικής έχει ανοίξει η παλιά ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου. Σύμφωνα, μ’ ενημέρωση από την τροχαία η κίνηση στο σημείο παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας. Να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και παρακαλεί όσους οδηγούς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη το ταξίδι τους, να το αναβάλουν -προσωρινά- μέχρι νεωτέρας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας