Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
Αρχικήhomepage sliderΜαρινάκης- Κυβέρνηση: Αποδοχή του αιτήματος της εξεταστικής επιτροπής για το δυστύχημα των...

Μαρινάκης- Κυβέρνηση: Αποδοχή του αιτήματος της εξεταστικής επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών

«Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσει υπερ της πρότασης, επιφυλασσόμενη για το περιεχόμενό της. Η διερεύνηση όπως λέει η πρόταση να ξεκινήσει από το 1997 και εντεύθεν. Οι θέσεις μας θα διατυπωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας» τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Η κυβέρνηση αποδέχεται την πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των διαχρονικών κυβερνητικών ευθυνών που οδήγησαν στην τραγωδία των Τεμπών, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσει υπερ της πρότασης, επιφυλασσόμενη για το περιεχόμενό της. Η διερεύνηση όπως λέει η πρόταση να ξεκινήσει από το 1997 και εντεύθεν. Οι θέσεις μας θα διατυπωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας» είπε ο κ. Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπτη σημείωσε ότι όλα τα στελέχη πρέπει να προσέχουν τις δημόσιες τοποθετήσεις τους.

«Ο υπουργός ανέλαβε την ευθύνη για τη δήλωσή του, που παρερμηνεύτηκε, και έδωσε σχετική απάντηση. Ζήτησε συγγνώμη για την αποστροφή του λόγου, σίγουρα υπήρχε και διαφορετική απόδοση των λόγων του. Έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις και αποκατέστησε αυτό που είπε» πρόσθεσε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας