Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΜήνυμα Ερντογάν: Δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούμε να λύσουμε με τους...

Μήνυμα Ερντογάν: Δεν υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούμε να λύσουμε με τους γείτονές μας

Πιστεύουμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί, ιδίως με τους γείτονές μας, είπε ο Ταγίπ Ερντογάν προσθέτοντας ότι έρχεται στην Αθήνα με αυτό το πνεύμα.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στο ταξίδι του στην Ελλάδα στις 7 Δεκεμβρίου και ευχήθηκε «αυτό να φέρει μια νέα σελίδα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

«Εφαρμόζουμε με επιτυχία τη στρατηγική μας για την αύξηση του αριθμού των φίλων μας και τη μείωση του αριθμού των αντιπάλων μας στην εξωτερική πολιτική, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος συμπληρώνοντας:

«Δεν βλέπουμε τη διπλωματία ως ένα παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος. Αρχή μας είναι να έχουμε μία σχέση, μία αρχή που ζωντανεύει, που εφαρμόζεται. Η αρχή του καζάν καζάν δηλαδή η αρχή του win winείναι να βγουν κερδισμένες και οι δύο πλευρές. Πιστεύουμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί, ιδίως με τους γείτονές μας, είπε ο Ταγίπ Ερντογάν προσθέτοντας ότι έρχεται στην Αθήνα με αυτό το πνεύμα.

« Στην Ελλάδα είχαμε τις διαφωνίες μας χθες. Θα τις έχουμε και σήμερα, αλλά μπορούμε να βρούμε κοινό έδαφος», πρόσθεσε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας