Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕπιμελητήριο της Αρκαδίας: Απαραίτητη η άμεση επέκταση της Βιομηχανικής Περιοχής της Τρίπολης...

Επιμελητήριο της Αρκαδίας: Απαραίτητη η άμεση επέκταση της Βιομηχανικής Περιοχής της Τρίπολης για νέες επενδύσεις

Αξίζει να τονιστεί, ότι στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες της χώρας, ετοιμάζουν νέες παραγωγικές μονάδες, κάτι που στα επόμενα χρόνια, θα αλλάξει, όλη την εικόνα της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής έστειλε επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε Αθανάσιο Ψαθά, ζητώντας του να προχωρήσει η διαδικασία επέκτασης του υφιστάμενου επιχειρηματικού πάρκου της Τρίπολης, ώστε να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση για την εγκατάσταση νέων επενδύσεων.

Αξίζει να τονιστεί, ότι στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες της χώρας, ετοιμάζουν νέες παραγωγικές μονάδες, κάτι που στα επόμενα χρόνια, θα αλλάξει προς το καλύτερο, όλη την εικόνα της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

Το Επιμελητήριο, τονίζει, ότι, μετά και την ενεργοποίηση του Προγράμματος της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, τα επενδυτικά κίνητρα είναι σημαντικά και το επενδυτικό ενδιαφέρον μεγάλο και για το λόγο αυτό, θα πρέπει γρήγορα να προχωρήσουν οι αδειοδοτήσεις.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, αναφέρει, επίσης, ότι το σχεδιαζόμενο επιχειρηματικό πάρκο της Μεγαλόπολης, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει, ώστε συμπληρωματικά, η Αρκαδία να αποκτήσει έναν ακόμα οργανωμένο χώρο υποδοχής μεταποιητικών και επιχειρηματικών δράσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας