Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΟι στόχοι του Αλέξη Τσίπρα μετά από τις Ευρωεκλογές - Ποιο είναι...

Οι στόχοι του Αλέξη Τσίπρα μετά από τις Ευρωεκλογές – Ποιο είναι το επόμενο βήμα

Για τον πρώην πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει τα συμφέροντα της κοινωνίας, όπως το έκανε μερικά χρόνια νωρίτερα.

Νέο κόμμα φαίνεται να ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, έπειτα από την αποτυχία του πειράματος «Κασσελάκη».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη ως αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απεδείχθη άγονη πολιτικά δημιουργώντας μεγάλα ιδεολογικά χάσματα στο εσωτερικό του κόμματος, ανίκανα να συγκροτήσουν συνθήκες δυναμικής ανάκαμψης και συσπείρωσης. Παράλληλα, το νέο κόμμα των αποχωρησάντων Αχτσιόγλου- Χαρίτση δεν φαίνεται επίσης, ικανό να αναλάβει το ρόλο σημαντικής αντιπολίτευσης.

Για τον πρώην πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να εκφράσει τα συμφέροντα της κοινωνίας, όπως το έκανε μερικά χρόνια νωρίτερα. Τα ταξίδια του στην Ευρώπη και οι συνεχείς επαφές του είχαν ως βασικό στόχο την διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για ένα νέο ρεύμα που θα σταθεί ανάχωμα στην κυριαρχία «Μητσοτάκη».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας