Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΣτον Παλαμά Καρδίτσας ο στρατός με λέμβους και TOMΠ Μ113 απεγκλωβίζει πολίτες

Στον Παλαμά Καρδίτσας ο στρατός με λέμβους και TOMΠ Μ113 απεγκλωβίζει πολίτες

Ο Παλαμάς είναι ένα από τα χωριά που δέχθηκαν το μεγαλύτερο χτύπημα της κακοκαιρίας. Ολόκληρο το χωριό έχει «θαφτεί» στα λασπόνερα.

Ο στρατός έφτασε στον Παλαμά Καρδίτσας, που έχει βυθιστεί κάτω από τα λασπόνερα, και αμέσως ξεκίνησαν να απομακρύνουν τους πολίτες που είχαν εγκλωβιστεί στα σπίτια τους από τα πλημμυρικά φαινόμενα που εδραίωσε η σφοδρή κακοκαιρία «Daniel».

Όπως φαίνεται από τις συγκλονιστικές εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το ΓΕΕΘΑ, άνδρες του στρατού μεταφέρουν ηλικιωμένους στα χέρια, καθώς η στάθμη του νερού έχει ανέβει επικίνδυνα, και από εκεί τους μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο με τα ειδικά οχήματα που έχουν σπεύσει στο σημείο για να συμβάλουν στην επιχείρηση που βρίσκεται σε πλήξη εξέλιξη.


Σημειώνεται ότι ο Παλαμάς είναι ένα από τα χωριά που δέχθηκαν το μεγαλύτερο χτύπημα της κακοκαιρίας. Ολόκληρο το χωριό έχει «θαφτεί» στα λασπόνερα.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στην Καρδίτσα αποτελεί το ότι σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι απεγκλωβίζονται από τα πλημμυρισμένα σπίτια, καθώς η στάθμη του νερού είναι τόσο υψηλή, που έχει υπερκαλύψει τις εισόδους των σπιτιών.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας