Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΕπαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών-ΟΠΑ : Προσφέρονται δωρεάν 3 σεμινάρια

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών-ΟΠΑ : Προσφέρονται δωρεάν 3 σεμινάρια

 Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προσφέρουν δωρεάν μια σειρά σεμιναρίων με στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, , στο γνωστικό αντικείμενο «Customer Experience and Satisfaction Optimization», με αντίστοιχο τίτλο στα ελληνικά «Βελτιστοποίηση της εμπειρίας και της ικανοποίησης των πελατών», με έμφαση στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

– Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείριση Παραπόνων 20/9/2023 ώρα 17:00

– Στρατηγικό Μάρκετινγκ 21/9/2023 ώρα 17:00.

– Διαχείριση Κρίσεων 27/9/2023 ώρα 17:00.

 

Οι ενότητες του σεμιναρίου και οι βασικοί στόχοι τους

 

Η ενότητα Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείριση Παραπόνων με εισηγητή τον Κωστή Ήντουνα (20/9/2023 ώρα 17:00) έχει ως στόχο να αναδείξει συμβουλές, οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές που βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησης.

Η ενότητα Στρατηγικό Μάρκετινγκ με εισηγητή τον Γεώργιο Μπάλτα (21/9/2023 ώρα 17:00) έχει ως στόχο να περιγράψει την έννοια και τις βασικές αρχές της λειτουργίας του μάρκετινγκ. Τη σημασία της υιοθέτησης των αρχών και της κουλτούρας μάρκετινγκ για τη διαφοροποίηση, την επιτυχή πορεία και τη μακροχρόνια επιβίωση της επιχείρησης στην αγορά και τα στάδια της διαδικασίας του στρατηγικού μάρκετινγκ που οδηγούν στη λήψη και υλοποίηση αποτελεσματικών αποφάσεων μάρκετινγκ.

Η ενότητα Διαχείριση Κρίσεων με εισηγητή τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο (27/9/2023 ώρα 17:00) έχει ως στόχο να αναδείξει τα βήματα-στάδια της αποτελεσματικής αντιμετώπισης και διαχείρισης μιας πιθανής κρίσης.

 

Βεβαίωση Παρακολούθησης

 

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Σημείωσε για ότι είναι δωρεάν η εγγραφή.

Η εγγραφή πρέπει να πραγματοποιηθεί στους ακόλουθους συνδέσμους (για κάθε σεμινάριο θα πρέπει να γίνει ξεχωριστή εγγραφή):

– Στρατηγικό Μάρκετινγκ https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_J2_LPl83Qr2xuDXeRaEXkg

– Εξυπηρέτηση Πελατών και Διαχείριση Παραπόνων https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_5Je4uIOwSbatSDHa3nBedw

– Διαχείριση Κρίσεων https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_ch86e3mZRoSRCNP3hqsngg

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας