Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΠέρκα: «Ο Κασσελάκης έχει επικοινωνιακό χάρισμα»- Απαραίτητη η ενότητα στο ΣΥΡΙΖΑ

Πέρκα: «Ο Κασσελάκης έχει επικοινωνιακό χάρισμα»- Απαραίτητη η ενότητα στο ΣΥΡΙΖΑ

Η κ. Πέρκα σημείωσε ότι στο επερχόμενο συνέδριο θα γίνει σε ένα κλίμα προστατευμένου διαλόγου με σκοπό να λυθούν τα ζητήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη πολιτικό πρόγραμμα ως αποτέλεσμα πολλών συνεδρίων και διαδικασιών.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα, μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ “Prime” και την Βάλια Πετούρη για την επόμενη ημέρα στο κόμματης και την εκλογή νέου προέδρου.

«Δεν τον ξέραμε τον κ. Κασσελάκη. Δεν ήταν καν μέλος του κόμματος. Βέβαια σεβαστό το αποτέλεσμα.  Προσήλθε στις εσωκομματικές κάλπες πολύς κόσμος και αυτό είναι καλό. Βοήθησε πάρα πολύ η παρουσία του κ. Κασσελάκη. Δεν θέλω να τον αδικήσω καθόλου. Πραγματικά έχει ένα χάρισμα επικοινωνιακό και αυτό φάνηκε» τόνισε η κα Πέρκα.

Σχολιάζοντας τις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, όπως το βίντεο όπου σήμερα άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στη Βουλή και κάλεσε τους πολίτες διαδικτυακά να συμμετάσχουν, δήλωσε: «Καινοτόμα πράγματα, όπως η τρομερή επικοινωνιακή καμπάνια την οποία είχε κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Είναι κάτι που ίσως πρέπει να μάθουμε να κάνουμε και ως κόμμα πλέον. Απλώς από κει και πέρα για εμάς είναι θέματα πολιτικά».

Όσον αφορά στο κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, το χαρακτήρισε άσχημο. «Αυτό το διαπιστώνει κανείς αν μπει λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρωτοφανές! Μας έχει πληγώσει πραγματικά όλους. Γι αυτό λέω λοιπόν να πάμε σε ένα συνέδριο, ο Πρόεδρος να κατανοήσει λίγο τη λειτουργία. Έκανε τις πρώτες κινήσεις  που δεν ήταν σωστές. Όρισε εκπρόσωπο Τύπου και διευθυντή κοινοβουλευτικής ομάδας χωρίς να πάει στα αρμόδια όργανα. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Ζήτησε συγνώμη. Το θέμα της ενότητας βαραίνει τον ίδιο τον πρόεδρο» σημείωσε η κα Πέρκα.

«Θα πάμε σε ένα συνέδριο να προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν προστατευμένο διάλογο, να μπουν τα θέματα κάτω. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα ως αποτέλεσμα πολλών συνεδρίων. Δεν αλλάζει από έναν άνθρωπο, ούτε από μια ομάδα» κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας