Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπιλογή συντακτών 4Το βαρύ «γαλάζιο» πυροβολικό προς στήριξη Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το βαρύ «γαλάζιο» πυροβολικό προς στήριξη Πτωχού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Δημήτρης Πτωχός σύμφωνα με δημοσκόπηση της Data C είναι το σταθερό φαβορί της εκλογικής αναμέτρησης στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού βρέθηκαν την Κυριακή ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης και πολλά κορυφαία στελέχη της ΝΔ, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Παιδείας αναφέροντας τους βουλευτές Τάκη Θεοδωρικάκο, Θανάση Μπούρα, Σέβη Βολουδάκη και Θανάση Δαβάκη.

Όπως αναφέρει και στην ανάρτησή του «Βρεθήκαμε στη Λακωνία για να στηρίξουμε την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου ενός άξιου ανθρώπου και καλού φίλου, του Δημήτρη Πτωχού».

Ο κ.Πιερρακάκης μάλιστα συνόδευσε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου σε μία περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Λακωνίας, όπως στο Γύθειο, τις Κροκεές και το Δαφνί όπου όπως ανέφερε ο υπουργός, «Συναντήσαμε πολίτες που θέλουν να ζήσουν και να πετύχουν στον τόπο τους, ανθρώπους που πιστεύουν στο πρόγραμμα του Δημήτρη για να πάει η Πελοπόννησος Μπροστά, όπως είναι και το όνομα της παράταξής του.»

Οι δημοσκοπήσεις για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Δημήτρης Πτωχός σύμφωνα με δημοσκόπηση της Data C είναι το σταθερό φαβορί της εκλογικής αναμέτρησης στην περιφέρεια Πελοποννήσου, και μάλιστα με διαφορά όπως επισημαίνεται, από τον Πέτρο Τατούλη.

Στην έρευνα, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και στο pelop.gr, ο κ. Πτωχός εμφανίζεται να έχει καθαρό προβάδισμα (3,7% χωρίς τα λευκά-άκυρα) έναντι του κ.Τατούλη στην πρόθεση ψήφου στον πρώτο γύρο, το οποίο διευρύνεται (4,9% χωρίς τα λευκά – άκυρα) σε ενδεχόμενο δεύτερο γύρο. Έχει επίσης, ευρύτατη υπεροχή περί το 12% στο συχνά καθοριστικό ερώτημα της παράστασης νίκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας