Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΟ Κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη το Πρότυπο Κέντρο Φροντίδας Ατόμων...

Ο Κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη το Πρότυπο Κέντρο Φροντίδας Ατόμων με αναπηρία στο Ελληνικό

Το νέο Κέντρο Φροντίδας Ατόμων με αναπηρία, διαθέτει μοναδικό περιβάλλοντα χώρο και η δημιουργία του έχει ως στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και ένα νέο τρόπο ζωής, πιο εύκολο, περισσότερο λειτουργικό και εξωστρεφή, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες που χρειάζονται, αλλά και δικαιούνται τη βέλτιστη φροντίδα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί στις 11:00 αύριο,Τρίτη 3 Οκτωβρίου, το νέο κέντρο φροντίδας για ΑΜΕΑ στον χώρο του Ελληνικού.

Ένα κτίριο πρότυπο για τα Κέντρα Κοινωνικής Φροντίδας στην Ευρώπη, δημιουργήθηκε στο Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού από την LAMDA Development, με αποκλειστικά δική της δαπάνη, ύψους 15 εκ. ευρώ.

Με συνολική δόμηση 11.500 τ.μ., σε οικόπεδο 7.400 τ.μ. το οποίο έχει ήδη αποδοθεί στον νέο του ιδιοκτήτη, Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης, το νέο Κέντρο Φροντίδας Ατόμων με αναπηρία, διαθέτει μοναδικό περιβάλλοντα χώρο και η δημιουργία του έχει ως στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και ένα νέο τρόπο ζωής, πιο εύκολο, περισσότερο λειτουργικό και εξωστρεφή, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες που χρειάζονται, αλλά και δικαιούνται τη βέλτιστη φροντίδα.

Η LAMDA Development παρέδωσε εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε ανακοινώσει, το κτιριακό συγκρότημα το οποίο θα λειτουργήσει ως Κέντρο Φροντίδας Ατόμων με αναπηρία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας