Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΣτην Κόρινθο ο πρωθυπουργός στο πλευρό του υποψήφιου Δημήτρη Πτωχού- «Ο αγρότης...

Στην Κόρινθο ο πρωθυπουργός στο πλευρό του υποψήφιου Δημήτρη Πτωχού- «Ο αγρότης θα λάβει σημαντική στήριξη»

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε ξεκάθαρη στήριξης σε όλους τους περιφερειάρχες που διεκδικούν τη στήριξη των πολιτών με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, ακριβώς επειδή χρειαζόμαστε συνεργάτες σε επίπεδο περιφερειακής διοίκησης για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους περισσότερους πόρους.

Στην Κόρινθο, στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ορεινή Κορινθία ο πρωθυπουργός συνομίλησε με αγρότες που επλήγησαν από τις καταστροφές.

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός:

 

«Τον Δημήτρη Πτωχό τον γνωρίζω πολλά χρόνια, εγγυώμαι προσωπικά για την ακεραιότητα του και για τις δυνατότητες του και θέλω όλα τα στηρίξετε για να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης. Έχει όραμα σχέδιο και κυρίως είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να συνεργαστεί καλά μαζί μας έτσι ώστε μαζί να υλοποιήσουμε το φιλόδοξο σχέδιο που έχουμε για ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Αυτός είναι ο λόγος που η Νέα Δημοκρατία έδωσε ξεκάθαρη στήριξης όλους τους περιφερειάρχες που διεκδικούν τη στήριξη των πολιτών με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, ακριβώς επειδή χρειαζόμαστε συνεργάτες σε επίπεδο περιφερειακής διοίκησης για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους περισσότερους πόρους που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε για την Περιφερειακή διοίκηση Πελοποννήσου.

Ο αγρότης θα πάρει στήριξη επειδή ο προϋπολογισμός πηγαίνει καλά, είμαστε σε θέση σήμερα για πρώτη φορά έπειτα από 14 χρόνια να αυξήσουμε σημαντικά τους μισθούς στο δημόσιο… Σας τα είχα πει προεκλογικά και το κάνουμε πράξη από το πρώτο νομοσχέδιο, να αυξήσουμε τις συντάξεις να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη να ξεπαγώσουμε τις τριετίες πολύ νωρίτερα από ότι είχαμε προγραμματίσει όλα αυτά είναι έμπρακτα αποτελέσματα μιας συγκροτημένης πολιτικής.

Θα έχετε την επομένη , το αργότερο τη μεθεπόμενη Κυριακή, έναν άξιο περιφερειάρχη ώστε να προσθέσουμε ακόμα μία εκλογική νίκη στο σερί μας το οποίο δεν θα διακοπεί θα συνεχιστεί και στις περιφερειακές εκλογές».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας