Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΚασσελάκης για ΟΑΚΑ: «Ένας υπουργός που έκρυβε μελέτες και ένας πρωθυπουργός που...

Κασσελάκης για ΟΑΚΑ: «Ένας υπουργός που έκρυβε μελέτες και ένας πρωθυπουργός που έχει χάσει το manual..της χώρας»

Ο Κασσελάκης προχώρησε σε ακόμη πιο σκληρή κριτική στον υπουργό Καραμανλή, σχολιάζοντας την ανεπάρκειά του στα καθήκοντά του, βάζοντας σε κίνδυνο εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που πέρασαν από το στάδιο τα τελευταία τρία χρόνια.

«Τρομακτικός συνδυασμός: Ένας υπουργός Καραμανλής που έκρυβε τις μελέτες και ένας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που έχει χάσει το manual της χώρας», σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Facebook, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με το στέγαστρο Καλατράβα.

«22/9/2020. Η ημέρα που ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, λαμβάνει επίσημη μελέτη για σοβαρά προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα, τα οποία “χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης”, όπως αποκάλυψε σήμερα ο ΑΝΤ1», αναφέρει ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Τι έκανε ο -επάγγελμα Καραμανλής- υπουργός; Ό,τι και στα Τέμπη: Τίποτα!», σημειώνει. Προσθέτει ότι

«όπως συνεχίστηκαν τα δρομολόγια στον σιδηρόδρομο, έτσι συνεχίστηκε η λειτουργία του ΟΑΚΑ: Όλες οι ελληνικές ομάδες πέρασαν από το στάδιο. Όλα τα εντός έδρας διεθνή παιχνίδια του Παναθηναϊκού διεξήχθησαν εκεί. Οι πιο πολυπληθείς συναυλίες της χώρας έγιναν εκεί. Κάτω από το ασταθές στέγαστρο συγκεντρώνονταν για τρία ολόκληρα χρόνια δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τη φορά».

«Τρομακτικός συνδυασμός: Ένας υπουργός Καραμανλής που έκρυβε τις μελέτες και ένας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που έχει χάσει το manual της χώρας», σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης και τονίζει καταληκτικά ότι «η Ελλάδα που θέλουμε πρέπει να ξεφορτωθεί άμεσα τους ασυναίσθητους μετόχους παρηκμασμένων οικογενειακών πολιτικών επιχειρήσεων».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας