Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδαΣτην Κύπρο αύριο Τετάρτη ο Στ. Κασσελάκης – Συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και...

Στην Κύπρο αύριο Τετάρτη ο Στ. Κασσελάκης – Συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και πολιτικούς αρχηγούς κυπριακών κομμάτων

Ο κ. Κασελάκης μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το Συμβούλιο, που διακόπηκαν στο Γκραντ Μοντανά και υπογράμμισε τη σημασία του διορισμού ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ και εξέφρασε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Την Κύπρο, στο πρώτο του ταξίδι εκτός Ελλάδας, επισκέπτεται ο Στέφανος Κασσελάκης.Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί την Τετάρτη με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και αρχηγούς των κυπριακών κομμάτων.

Μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων τόνισε   «ότι αρνητικές εξελίξεις σε σχέση με το Κυπριακό, θα υπονομεύσουν σαφώς τον ελληνοτουρκικό διάλογο».

Ο κ. Κασσελάκης μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων τάχθηκε υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το Συμβούλιο, που διακόπηκαν στο Γκραντ Μοντανά και υπογράμμισε τη σημασία του διορισμού ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ και εξέφρασε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας