Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
Αρχικήhomepage sliderΝ. Ρωμανός σε Κασσελάκη: Γνωρίζει ότι το κόμμα του δεν επιθυμούσε τη...

Ν. Ρωμανός σε Κασσελάκη: Γνωρίζει ότι το κόμμα του δεν επιθυμούσε τη ψήφο των αποδήμων στο εκλογικό αποτέλεσμα;

Ο Νίκος Ρωμανός, δήλωσε τον προβληματισμό προς τον κ. Κασσελάκης, αν γνωρίζει ότι το κόμμα του πριν λίγους μήνες δεν υπερψήφισε το νομοσχέδιο για την άρση των επιμέρους κριτηρίων της ψήφου των αποδήμων.

«Ο κ. Κασσελάκης εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε πως της μετέφερε προβλήματα που αφορούν τον Ελληνισμό της Διασποράς. Αλήθεια, ο κ. Κασσελάκης γνωρίζει ότι το κόμμα του πριν λίγους μήνες δεν υπερψήφισε το νομοσχέδιο για την άρση των επιμέρους κριτηρίων της ψήφου των αποδήμων; Γνωρίζει ότι το κόμμα του επιθυμούσε η ψήφος των αποδήμων να μην προσμετράται στο εκλογικό αποτέλεσμα;

» διερωτάται ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

«Γνωρίζει ότι η στενή συνεργάτιδά του, η κυρία Τζάκρη, ενώ πρωτοστάτησε στο να θεσπιστούν εξαρχής τα κριτήρια που δεν επέτρεψαν σε περισσότερους συμπολίτες μας από το εξωτερικό να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές του καλοκαιριού, στη συνέχεια υποσχόταν κατάργησή τους σε συνέντευξή της στον Εθνικό Κήρυκα;»

προσθέτει.

«Πώς γίνεται να μιλά για τα προβλήματα του Ελληνισμού της Διασποράς, ο πρόεδρος του κόμματος που δεν ήθελε να λυθεί το σημαντικότερο ιστορικά πρόβλημα των αποδήμων, η ψήφος;» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τονίζοντας ότι η υποκρισία και τα επικοινωνιακά σόου έχουν και όρια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας