Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
Αρχικήhomepage sliderΧάρης Δούκας: «Σήμερα η Αθήνα νίκησε! Οι πολίτες πέτυχαν το ακατόρθωτο»

Χάρης Δούκας: «Σήμερα η Αθήνα νίκησε! Οι πολίτες πέτυχαν το ακατόρθωτο»

«Δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα είμαι δίπλα σε όλους για να κάνουμε την Αθήνα όπως της αξίζει» δήλωσε αμέσως μετά την εκλογή του ως Δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας.

Θρίαμβος του Χάρη Δούκα στις δημοτικές εκλογές της πρωτεύουσας, καθώς ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υποψήφιος επικράτησε στον δεύτερο γύρο του Κώστα Μπακογιάννη και είναι ο νέος Δήμαρχος Αθήνας.

«Σήμερα η Αθήνα νίκησε! Η πόλη αλλάζει σελίδα, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες για την τεράστια τιμή που μου έκαναν. Ξέρω πολύ καλά την ευθύνη που αναλαμβάνω, ευχαριστώ όλους όσους έκαναν μαζί μας αυτό το όμορφο ταξίδι.

Οι πολίτες πέτυχαν το ακατόρθωτο, πίστεψαν στο όραμά μας για μια Αθήνα πράσινη και δημιουργική, μια Αθήνα καθαρή.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Ανδρουλάκη, τους οικολόγους, τους ανθρώπους από τις δημοτικές παρατάξεις, τον Κώστα Ζαχαριάδη που με στήριξε στον δεύτερο γύρο και όλους τους πολίτες που ήρθαν να ψηφίσουν.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα είμαι δίπλα σε όλους για να κάνουμε την Αθήνα όπως της αξίζει. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινάει, μαζί θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο νέος δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας, έπειτα από τη μεγαλειώδη νίκη του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας