Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήGovernmentΗ «ποινικοποίηση» της παρουσίας σε ζωολογικούς κήπους και οι «εξαφανισμένοι» αρνητές των...

Η «ποινικοποίηση» της παρουσίας σε ζωολογικούς κήπους και οι «εξαφανισμένοι» αρνητές των παρελάσεων

Η «ποινικοποίηση» της παρουσίας σε ζωολογικούς κήπους 

Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα με διάφορες οργανώσεις έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία. 

Προφανώς κάποιοι που δεν έχουν να κάνουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους, έχοντας ως «όπλο» τα social Media, ασκούν κριτική ακόμη και αν σκοντάψει κάποιος σε έναν πεζόδρομο. 

Μπορεί να βγουν και να κατηγορήσουν αυτόν που σκόνταψε για «κακοποίηση του πεζόδρομου».

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα όσα ακούγονται και γράφονται μετά το «έγκλημα» του Άδωνη Γεωργιάδη να πάει με την οικογένειά του στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. 

Έβγαλε φωτογραφίες με την γυναίκα και το παιδί του και έγινε χαμός. 

Μάλιστα, ο υπουργός, υπέπεσε και στο ολέθριο σφάλμα να χαϊδέψει ένα δελφίνι!  

Σχεδόν άμεσα, βγήκαν από κάποιες οργανώσεις και μίλησαν για «μεγάλο ατόπημα» καθώς οι αρμόδιοι του Πάρκου έχουν κατηγορηθεί για κακοποίηση ζώων. 

Στο τέλος, οι συγκεκριμένες οργανώσεις, θα αναρτούν στο Σύνταγμα λίστες με τις περιοχές που επιτρέπεται να πηγαίνουν οι πολίτες και τις περιοχές που απαγορεύεται αυστηρά ακόμη και να περάσουν απ’ έξω. 

Ήμαρτον, μην πάμε στο άλλο άκρο…

Οι «εξαφανισμένοι» αρνητές των παρελάσεων

Ως δια μαγείας έχουν «εξαφανιστεί» από την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου εκείνοι που πριν από λίγα χρόνια «άνοιξαν» συζήτηση για κατάργηση των παρελάσεων. 

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς, πριν από λίγα χρόνια, είχαν αναλάβει και σημαντικά κυβερνητικά πόστα και διαλαλούσαν από εκεί τις ιδέες τους. 

Είναι οι ίδιοι που τόνιζαν σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες ότι δεν υπάρχουν σύνορα και πως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του. 

Αυτά άκουγαν και οι Τούρκοι και άρχισαν να στέλνουν εκατομμύρια δυστυχισμένους ανθρώπους, μέσω του Αιγαίου, στην Ελλάδα, χάνοντας, δυστυχώς, πολλοί από αυτούς την ζωή τους. 

Αλήθεια, που πήγαν όλοι αυτοί; Και το αναφέρουμε, διότι πολλοί που διατυμπάνιζαν αυτές τις ιδέες εξακολουθούν να βρίσκονται σε πόστα κομμάτων της αντιπολίτευσης. 

Μάλιστα, κάποιοι ακόμη και σήμερα έχουν αυξημένες αρμοδιότητες. 

Μήπως έχουν δίκιο οι «κακές γλώσσες» που λένε ότι τώρα που πέρασε η μόδα της κατάργησης των πάντων και πλησιάζουν οι εθνικές εκλογές έχει δοθεί αυστηρή εντολή από τους προέδρους των συγκεκριμένων κομμάτων να μην υπάρξουν -ούτε για αστείο- τέτοιου είδους δηλώσεις; 

Εξάλλου, τι να πεις, όταν βλέπεις δεκάδες χιλιάδες πολίτες με τα παιδιά τους να κατακλύζουν κάθε γωνιά στις πόλεις που πραγματοποιούνται παρελάσεις. 

Μόδα ήταν και πέρασε λένε κάποιοι…

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις μας